Švajcarska kompanija zainteresovana za Boku

Dodajte komentar

Švajcarska kompanija Movenpick Hotels & Resorts zainteresovana je da od naredne sezone počne da posluje u Crnoj Gori, u Bokokotorskom zalivu, saopštio je njen izvršni direktor, Olivier Chavy.

On je Vijestima kazao da je kompanija zainteresovana za nekoliko projekata odnosno postojećih hotela, kojima bi upravljali, ali nije za sada mogao da govori o detaljima.

“Ovdje ima divnih projekata, tu već postoji Aman rizorts, Four seasons, Orascom, One and Only i mislim da ima smisla da tu bude i Movenpick. I mi želimo da budemo dio brending strategije ovog dijela Crne Gore”, rekao je Chavy koji je prošle sedmice boravio u Crnoj Gori i sa predstavnicima Vlade razgovarao o mogućnostima poslovanja u Crnoj Gori.

Prema njegovim riječima, našli su dva, tri potencijalna projekta za upravljanje na primorju, a radi se o postojećim hotelima u zalivu.

“Prerano je da govorim o tome. Do kraja godine ćemo imati nešto konkretno. Ovo je sezonski posao. Vratićemo se u septembru, tako da bi naredne sezone počeli da poslujemo”, naveo je Chavy.

On je saopštio da u kompaniji vide da Crna Gora ima potencijal za njih i za turističko tržište, kao i potencijal da otvori ovaj dio Balkana.

Predstavnici Movenpick-a sreli su se u četvrtak sa premijerom Duškom Markovićem i ministrom turizma Pavlom Radulovićem.

Movenpick danas ima 85 otvorenih hotela i 38 hotela u izgradnji.

“Imamo jedan brend Movenpick i namjeravamo da budemo najbolji u klasi. Uglavnom se fokusiramo na hotelski menadžment”, rekao je Chavy.

RTCG

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *