Nagrada iz Britanije: Porto Montenegro najbolja marina na svijetu

Dodajte komentar
Porto Montenegro

Odlukom britanske Jaht harbor asocijacije marina Porto Montengro je dobitnik nagrade „Pet platinum sidara“, piše Pobjeda.

Tivatska marina za super jahte Porto Montenegro je prva marina koju je britanska Jaht harbor asocijacija (TYHA) nagradila plaketom „Pet platinum sidara”, što je čini najboljom marinom na svijetu.

Dodjelom ove plakete britanska asocijacija je načinila presedan, jer su se od uvođenja nagrade 1988. godine, marine za kvalitet usluga koje pružaju nagrađivane „Zlatnim sidrom”, kategorizovanim od jednog do pet zlatnih sidara.

„Godine 2015. bili smo najbolja marina za super jahte, 2017. marina koja se izdvaja po izuzetnosti, a u sezonu 2017/18. ulazimo kao počasni dobitnik platinum nagrade pet, ne više zlatnih nego platinum sidara“, saopštio je PR menadžer kompanije „Adriatik Marinas” Danilo Kalezić, naglasivši da je Porto Montenegro nagradu zavrijedio ispunjavajući brojne standarde, od kvaliteta usluga do zaštite životne sredine.

Sa ovom nagradom, kako je kazao Kalezić, Porto Montenegro se svrstava u red najboljih marina svijeta.

„Jedinstvenom marinom čini nas činjenica da imamo 450 vezova i da možemo imati najdužu jahtu na svijetu od 250 metara, a jedinstvenom marinom čini nas i ova nagrada od internacionalne asocijacije koja broji više desetnina članova iz svih krajeva svijeta. Ona nam je stimulans jer smo dobili potvru da, ne samo pratimo, nego i postavljamo svjetske trendove kad je u pitanju kvalitet usluge, servis i estetika”, kazao je Kalezić.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *