David Margasan preuzeo vođenje Porto Montenegra

Dodajte komentar

Novi izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margasan stupio je na dužnost ove sedmice – saopšteno je danas iz Porto Montenegra. On je na mjestu prvog čovjeka elitnog tivatskog nautičko-turističkog centra zamijenio dosadašnjeg izvršnog direktora Olivera Corlette-a.

Margasan ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam dio profesionalnog i izvanrednog tima u daljoj razvojnoj fazi i ostvarenju vizije projekta Porto Montenegro. Napornim radom, posvećenošću i vještinama svih onih koji su doprinijeli u razvoju projekta, uz podršku lokalne zajednice, kreiran je imidž destinacije kojoj su identitet prefinjenost, gostoljubivost i izuzetna usluga. Vjerujem da ćemo zajednički nastaviti da nižemo uspjehe, temeljimo dalji razvoj Porto Montenegra kroz sve njegove potencijale, ali i da se zadržimo na samom vrhu luksuznih svjetskih destinacija“- istakao je novi izvršni direktor kompanije, David Margasan.

Njegov obrazovni portfolio temelji se na magistraturi iz domena pomorskog inženjerstva i diplomi građevine, a njegova poslovna praksa i iskustvo obuhvataju pomorsku uslugu i infrastrukturu, kao i vođenje poslova iz domena nekretnina. Posljednjih godina Margasan je vodio kompaniju koja implementira investicione projekte za Bliskom Istoku i investicione fondove, uključujući i Morgan Stanley – njihovi projekti su, takođe, bili u domenu usluge za plovila dužine do 230 metara, kao i za nautičku industriju brzih putničkih trajekata. Bogato iskustvo iz domena investicija i prodaje nekretnina stekao je kroz projekte na evropskom tržištu, ali i tržištu Sjeverne Afrike.  Sa svojoj porodicom Margasan se doselio u Tivat, i biće aktivan član lokalne zajednice i Porto Montenegra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *