Prijavite se na takmičenje „Start Tel Aviv“ i osvojite put u Izrael

Dodajte komentar

mbasada Izraela i ICT Hub organizuju „Start Tel Aviv“, takmičenje startap kompanija iz Srbije i Crne Gore, na koje zainteresovani mogu da pošalju prijave do 25. juna. Ovogodišnje takmičenje posvećeno je društvenom preduzetništvu (social entrepreneurship) i urbanim inovacijama (smart city), a projekat ima za cilj da motiviše startap zajednicu da inovacijama unaprijedi svakodnevni život u svojim gradovima i približi svoje djelovanje građanima.

Takmičenje, koje se u Crnoj Gori održava prvi put, a u Srbiji četvrti put, predstavlja zajedničku inicijativu opštine Tel Aviv i Ministarstva spoljnih poslova Izraela. Pobjednici iz 23 prestonice svijeta imaće priliku da učestvuju na DLD Tel Aviv festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu, koji se ove godine održava od 03. do 07. septembra.

Pobjednički startapovi imaće priliku da se se tokom višednevnog boravka u Tel Avivu sretnu sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upoznaju sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Prijava

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoj startap na sljedećem linku do 25. juna. Stručni žiri će izabrati 10 kompanija koje će se predstaviti na završnom događaju početkom jula u Beogradu, kada će biti proglašen pobjednik.

Kriterijumi

Da bi konkurisali, potrebno je da se startapovi predstave sa inovativnim projektima iz oblasti Web, ICT i IoT, kao i da se njihov proizvod ili koncept odnosi na društveno preduzetništvo (social entrepreneurship) i/ili urbane inovacije (smart city). Potrebno je da sjedište startap kompanije bude u Crnoj Gori ili Republici Srbiji, a startap u početnoj fazi, sa razvijenim prototipom.

Za više informacija, pišite nam preko kontakt forme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *