Održana sjednica skupštine Udruženja računovodja Bijelog Polja

Dodajte komentar

U cetvrtak 25.05.2017. godine sa pocetkom u 17 casova u prostorijama Srednje strucne skole (Skolski centar) odrzana je redovna 9. sjednica skupstine Udruzenja racunovodja Bijelog Polja.
Na sjednici su izglasane izmjene statuta Udruzenja kojima je povecana efikasnost I funkcionalnost nase strukovne organizacije. Uvedena je funkcija pocasnog predsjednika Udruzenja i za to mjesto je jednoglasno izabrana Femic Belka. Za predsjednika Udruzenja izabran je Popovic Lepomir.
Odluceno je da na svakoj sjednici Udruzenja bude strucno prezentovana po jedna tema iz oblasti racunovodstva koja u praksi izaziva nedomice i dileme u radu clanova Udruzenja a za ovu sjednicu proanalizirano je pitanje pozajmice osnivaca svojoj firmi sa poreskog aspekta! Svi clanovi Udruzenja su pozvani da daju predloge za pitanja iz prakse koja ih interesuju da budu prodiskutovana na nekoj od sledecih sjednica skupstine.
Takodje je pocela prijava zainteresovanih za kurs Exel-a koji ce se odrzati u narednih mjesec dana. Uz ovo prodiskutovana su u konstruktivnoj atmosferi jos neka strucna pitanja iz nase branse.
Sledeca sjednica skupstine Udruzenja planirana je na istom mjestu za cetvrtak 29. jun 2017. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *