Četvrtina turista u Crnoj Gori su Rusi

Dodajte komentar

Skoro četvrtinu stranih turista koji posjećuju Crnu Goru čine ruski gosti, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović i dodao da je zadovoljan povratkom turoperato ra TUI Rusija na crnogorsko tržište.

On se u petak sastao sa predstavnicima TUI Rusija, koi je nekada bio najve ći turoperator u Crnoj Gori. Radulović je, kako je saopšteno iz Ministarstva turizma, kazao da se broj ruskih turista koji posjećuj u Crnu Goru povećava iz godine u godinu i da očekuje važan iskorak u pogledu rasta broja turista, s obzirom da su i druge TUI grupe pokazale interesovanje za našu državu, a neke od njih i zakupile hotele na Crnogorskom primorju.

Predstavnici TUI Rusija predstavili su poslovne aktivnosti i potvrdili zainteresovanost turista sa tog tržišta za turističku ponudu Crne Gore.

Crna Gora je, kako su kazali, već par godinama uvrštena u njihovu ponudu, a u narednom periodu planiraju aktivnosti koje bi rezultirale povećanjem broja posjeta ruskih turista, naveli su u Ministarstvu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *