Novi koncept projekta 1000+:Ponuda već izgrađenih stanova

Dodajte komentar

Projekat „1000+“ ima veliki uticaj na društvo i koji rješava jednu od najbitnijih potreba građana, zaključeno je danas na sastanku između ministra održivog razvoja i turizma Pavle Radulović sastao se sa vice-guvernerkom Razvojne banke Savjeta Evrope (CEB), Rose Marijom Sanchez-Yebra Alonso. Na sastanku je predstavljen novi koncept projekta „1000+“ koji podrazumijeva ponudu već izgrađenih stanova, što će donijeti novi kvalitet i unaprijediti ponudu.

Projekt 1000+ je već dva puta uspješno sproveden od strane Ministarstva, odnosno Direktorata za razvoj stanovanja, uz podršku CEB-a. Vice-guvernerka Alonso pohvalila je dosadašnju realizaciju projekta koji je podržala navodeći da je veoma zadovoljna što se u Crnoj Gori sprovodi projekat koji građanima omogućava rješavanje stambenog pitanja pod veoma povoljnim uslovima. Takođe, naglasila je da je CEB otvorena za razgovor i podršku realizaciji novog projekta „1000+“ koji je predviđen za ovu godinu.

U zaključku sastanka sagovornici su najavili nastavak dobre saradnje i komunikacije, kao i saradnju na novim projektima u oblasti održivog turizma, zaštite životne sredine, klimatskih promjena i tretmana komunalnog otpada.

Sastanku je prisustvovao i Marko Čanović, direktor Direktorata za razvoj stanovanja. Sagovornici su izrazili obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i komunikacijom između dvije institucije, s obzirom na to da je CEB već finansirao neke projekte Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *