Hipotekarna banka: Mileni Vuković glavna nagrada

U okviru nagrađivanja Hipotekarne banke ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’, najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. aprila do 17. maja ostvarila je Milena Vuković. Njoj će biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahođenju. Prethodno su vaučer i Visa gift karticu dobili i Haris Bero i Dragica Boljević iz Podgorice.

Hipotekarna banka  je u okviru nagrađivanja ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’ obezbijedila i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura, za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila do 17. maja (izuzimajući dobitnike tri glavne nagrade), a dobitnici su:  VOLKOV MARKO, ĐUROVIĆ NEBOJŠA, MAŠKOVIĆ MIROSLAV, ŠOĆ FILIP, ĐURKOVIĆ MILJAN, TODOROVIĆ DUŠAN, ČANOVIĆ IVAN, BABAČA ADMIR, MATVEEV DMITRIY i MAKSIMOVIĆ BORIS.   

Da podsjetimo, Hipotekarna banka je nagradila svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold a koji su u periodu od 18. aprila do 18. maja ostvarili najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

Klijent Hipotekarne banke koja je ostvarila najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila do 7. maja, Dragica Boljević iz Podgorice, prilikom preuzimanja nagrade izjavila je: ‘’Nagrada je divna. Mogu reći da je došla u prave ruke, jer ja uživam u putovanjima i mnogo volim da putujem. Zahvaljujem banci što mi je dala šansu da osvojim ovu prelijepu nagradu i ponosna sam na sebe što sam uspjela’’. 

Check Also

Novca je svakog dana sve više, ali je gotovine sve manje

Novca je svakog dana sve više, ali je gotovine sve manje. Poreznici, bankari i tehno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *