Seminar: Naplata potraživanja Rise up Trening centar u saradnji sa ADIŽES SEE

Dodajte komentar

DRŽITE SVE KONCE U SVOJIM RUKAMA

Da li vrijedi platiti novcem jedan ili par dana treninga, kako bi naučili nešto iz tuđeg  iskustva i grešaka,  ili platiti sopstevenim  greškama i dugotrajnim stresom? Zar vam ne zvuči poznato – pametni uče na tuđim greškama?!

Poštedite sebe suvišnog stresa. Problem nije samo Vaš, a iskusni ADIŽES konsultanti mogu da vam ponude rješenja.

Kašnjenja u plaćanju među najčešćim uzrocima insolventnosti

Naplata potraživanja je jedan od najvećih izazova, ne samo u lokalnom poslovnom ambijentu već svuda u svijetu, samo što mu se pristupa na drugačiji način i mehanizmi naplate su efikasniji nego što je to slučaj kod nas.

Ako ste svjedok sve rasprostranjenijeg problema sa naplatom potraživanja, obavijestite se i pripremite na vrijeme.  Ako ste pak,  žrtva ove uznemiravajuće pojave u svom poslovnom okruženju, preduzmite prave i efikasne korake da zaštitite sebe i svoj biznis.

Koji su to tipovi „neplatiša“? Koje su karakteristike osobe koja kvalitetno sprovodi naplatu potraživanja? Koje su to prepreke pri naplati potraživanja? Kako ih prevazići i još mnogo toga možete saznati na seminaru Naplata potraživanja koji organizuje RISE UP, prvi trening centar za razvoj poslovnih vještina u Crnoj Gori u saradnji sa ADIŽES SEE, 16. maj 2017. (utorak).

Za prijavljivanje i detaljnije informacije o treningu,  posjetite sajt kompanije HR Partners  http://hrpartners.me/trening-centar-rise-up/naplata-potrazivanja

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *