Hipotekarna banka nagradila klijente

Dodajte komentar

Klijentu Hipotekarne banke, Haris Beru iz Podgorice, koji je u okviru nagrađivanja Karticu provuci – putovanje izvuci imao najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. do 27. aprila, uručen je vaučer za putovanje u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje.

Hipotekarna banka nagrađuje svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold ili koji u periodu od 18. aprila do 18. maja to i postanu, a ostvare najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

Najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila – 7. maja ostvarila je Dragica Boljević iz Podgorice, kojoj će narednih dana biti uručen  vaučer za putovanje po sopstvenoj želji  u vrijednosti od  1.000 eura i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahoženju. Treće proglašenje, za najveći broj transakcija od 18. aprila do 18. maja, predviđeno je za 19. maj.

Hipotekarna banka obezbjeđuje i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura.
Najveći broj transankcija dobija se sabiranjem transakcija (kupovina) obavljenih putem POS terminala i Interneta, po svim karticama korisnika VISA kartica Hipotekarne banke (Sprint, Relax, Gift, Electron, Classic i Gold), bez obzira na visinu iznosa transakcija. Napominjemo da se podizanje novca preko bankomata i interne transakcije ne računaju u broj transakcija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *