NLB Banka uručila donaciju Vaspitnoj jedinici “Osmijeh” JPU Ljubica Popović

Dodajte komentar

NLB Banka je Vaspitnoj jedinici „Osmijeh“ JPU Ljubica Popović uručila donaciju – razglasni sistem sa mikrofonom.

Uručenje donacije organizovano je u prostorijama ove vaspitne jedinice gdje su predstavnici banke imali priliku da se druže sa djecom iz vrtića.

»Uzimajući u obzir da su djeca naša budućnost i da na vrijeme treba početi sa učenjem pravih vrijednosti, prepoznali smo značaj i potrebu da im omogućimo da svoje predškolske aktivnosti organizuju i realizuju na pravi način. Ovo je samo mali poklon, koji će podržati njihovu krativnost i omogućiti im da se izraze na pravi način«, izjavio je Andrija Radunović, regionalni menadžer NLB Banke AD Podgorica, prilikom uručenja donacije djeci i vaspitnom osoblju ove ustanove.

Slavica Luburić, direktorica JPU »Ljubica Popović« zahvalila se u ime djece i u lično ime na ovakvoj inicijativi i što je banka prepoznala važnost da pokloni razglasni sistem sa mikrofonom, jer je većina aktivnosti u vrtićima protkana muzikom i igrom.

»Pored vaspitno-obrazovne funkcije, priredbe kod djece stvaraju prijatnu atmosferu i zahtijevaju ozbiljan i odgovoran pristup samom događaju. Učešće djece ima neprocjenjivi značaj za njihov doživljaj sebe i razvijanje samopouzdanja, jer su im prvi aplauzi potvrda da je ono što rade vrijedno i lijepo. Priredbe su način da se djeca upoznaju sa svijetom muzike, osposobljavaju se da izražavaju svoje emocije i misli kroz muziku, ritam i pokret, pa je donacija NLB Banke došla u prave ruke”, kazala je Slavica Luburić.

NLB Banka nastoji da svoj uspjeh podijeli sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje. Podržavajući društveno odgovorno poslovanje u kontinuitetu nastoji da doprinese povećanju kvaliteta života građana i dobrobiti zajednice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *