Radnom akcijom zaposlenih Sava osiguranja obilježen Dan Grupe Sava Re

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju farbanja i postavljanja novih klupa, čišćenja i sadnje drveća u Dječijem parku u Bijelom Polju. U akciji je volonterski učestvovalo oko 70 zaposlenih Sava osiguranja.

“Kupili smo trideset sadnica, nabavili nove klupe, ofarbali postojeći mobilijar i uredili zelenu površinu. Kopamo, sadimo, družimo se, radimo nešto što je društveno odgovorno, jer želimo da centar ovog grada učinimo što ljepšim, kako bi djeca i mladi mogli da uživaju u njemu. Zahvaljujemo se zaposlenima iz Komunalnog preduzeća “Lim“ kao i kolegama iz Opštine Bijelo Polje, na srdačnoj pomoći u toku trajanja akcije“, rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja.

Menadžer Opštine Bijelo Polje, Fahrudin Begović, je istakao da je ovom akcijom ujedno obilježen i zvanični početak sređivanja parkovskih površina u Bijelom Polju.

“Zahvalio bih se društveno odgovornoj kompaniji Sava osiguranje, koja je na ovaj način pomogla da uredimo centralni park. Pored donacije u vidu klupa i sadnog materijala, pohvalno je što je tako veliki broj radnika došao da direktno učestvuje u radovima”, kazao je Begović.

Još jedan cilj ove akcije je uticaj na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini. Svojim primjerom želimo da ukažemo na činjenicu kako svako od nas pojedinačno može da doprinese očuvanju životne sredine i ljepote Crne Gore.

Sava osiguranje AD, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 18 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Check Also

Uniqa zapošljava: Saradnik za banko kanal prodaje

UNIQA najveća austrijska osiguravajuća kompanija, profesionalnim načinom poslovanja zadobila je povjerenje više od 10 miliona klijenata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *