CEO konferecija Podgorica – Najavljena prva dva govornika

1 komentar

CEO konferencija je događaj koji na jednom mjestu okuplja mlade ljude i spaja ih sa uspješnim ljudima. CEO je jedina konferencija koja okuplja 7 najpoznatijih imena iz svijeta businessa i preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta koji kroz inspirativne priče motivišu, te time podstiču na proaktivan način razmišljanja. Konferencija stvara ambijent za kvalitetan networking, a učesnici sa konferencije izlaze bogatiji za novo iskustvo ali i osjećaj sigurnosti, snage i volje za stvaranjem boljeg društva u svakom smislu.

Tim CEO konferencije je objavio prva dva govornika, koji će ove godine sa svim maldima podijeliti svoje inspirativne priče. U nastavku pročitajte nešto više o njima.

Danilo Niković

Da li i u kojoj mjeri jedna odluka može da promijeni čovjekov život?

Danilo smatra da je sport i sportski duh jako bitan. Osvojio je dvije zlatne medalje na prvenstvu Jugoslavije u rukometu, ali sport nije bio njegov poziv.

Ovaj mladi, uspješni Nikšićanin govoriće o tome koliko Amerika mijenja život studenta koji je prvi put kročio na američko tlo, kroz program Work and Travel.

U Americi započinje svoj (u tom momentu) najozbiljniji radni angažman u kompaniji “Grant’s Vending Company”, gdje provodi 2 godine, zatim se vraća u svoj rodni grad i u kompaniji “Pivara Trebjesa” ostvaruje sebe na različitim pozicijama. Sa samo 30 godina postaje član izvršnog menadžmenta jedne od najboljih Crnogorskih kompanija.

Danilo kaže da se unaprijed se raduje izazovima, a mi se unaprijed radujemo Danilovom nastupu na ovogodisnjoj #CEOPodgorica konferenciji.

Momčilo Otašević

Jedan od najuspješnijih mladih, crnogorskih glumaca, koji jako brzo osvaja glumačku scenu i srca publike biće sa 13. maja na CEO konferenciji u Podgorici!

Veliku popularnost ovaj mladi glumac je stekao u televizijskim serijama

“Budva na pjenu od mora” i “Kud puklo da puklo”, kao i u filmovima “Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa” i “Saga o tri nevina muškarca”.

Momčilo je dobitnik brojnih nagrada i član Kraljevskog pozorišta Zetski Dom, Crnogorskog narodnog pozorišta i Beogradskog narodnog pozorista.

Svoju životnu priču sa nama će podijeliti uskoro na sceni CEO konferencije u Podgorici.

Ukoliko se do sada niste prijavili za drugu CEO konferenciju, koja će se 13. maja održati u Podgorici, učinite to sada, jer sjajni govornici sigurno imaju još sjajnije priče. Uskoro ćete saznati, ko su i ostali govornici.

Prijave na linku: http://ceokonferencija.com/Prijave/CG

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Citat: “najboljih Crnogorskih kompanija…” jesu li ovo nepismeni akademici sa Ekonomije napisali velikim slovima nesto sto se ne pise velikim slovima cak ni ruznom montenegristikom.

    Taman pokazuju koliko vrijedi njihova organizacija… Mladi profili koji ce govoriti su sjajni, ali njihovo prisustvovanje konferenciji za mlade, fakulteta koji je jos uvijek u zaledjen u prethodnom stoljecu, bar sto se tice zastite sujetnosti i nepodrzavanja mladih (pa otpustili su zbog forme bracu Vulic), ne dokazuje kvalitet Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *