Još lakše i brže do keš kredita: Addiko Blic gotovinski kredit za pola sata

2 komentara

Addiko banka je ponudila jedinstven proizvod na tržištu – Blic gotovinske kredite bez žiranata, koji se odobravaju u roku od pola sata i samo uz ličnu kartu.

“U nastojanju da građanima omogući da na još jednostavniji i fleksibilniji način obezbijede dodatna novčana sredstva, banka je pružila šansu onim građanima koji ne primaju zaradu preko Addiko banke da mogu aplicirati za ovu vrstu gotovinskih kredita. Uslov je da mora postojati kreditna istorija i urednost u otplati svih kredita za najmanje prethodnih 12 mjeseci”, navode iz Addiko banke.

Brzi gotovinski krediti se odobravaju u iznosu do 3.000 eura, na rok otplate od 12 do 60 mjeseci. Kredit se realizuje samo jednim odlaskom u ekspozituru, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta.

„Optimizacijom ključnih procesa želimo postati što je moguće efikasniji, kako bismo podsticali zadovoljstvo naših klijenata i povećali kvalitet usluge odbacivanjem nepotrebnih proceduralnih koraka. Svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje složenosti i koncentrisani smo na isporuku onoga što je klijentu važno. Cilj je osloboditi više vremena za prodaju proizvoda, odnosno, da našim klijentima pružimo jasnu i jednostavnu uslugu. Nastojimo da ih ne opterećujemo nepotrebnim stvarima i da smanjimo njihovo vrijeme čekanja, koncentrišući svu našu energiju u korist kupaca.“, izjavio je Miloš Miketić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom. To klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitet umjesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

Poslovnu mrežu Addiko banke čine ekspoziture na 11 lokacija: u Podgorici, Herceg Novom, Nikšiću, Baru, Kotoru, Tivtu, Budvi, Pljevljima i Bijelom Polju. Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me

Podijeli ovaj članak
2 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *