Ovo je najpopularniji njujorški penthaus

Dodajte komentar

Bruklinski čuveni toranj sa satom, u sebi krije iznenađenje. U pitanju je vrhunski tripleks penthaus koji je jedan od najtraženijih posjeda Njujorka, dugi niz godina. Stavljen na prodaju prije skoro sedam godina, ovaj raskošni stan konačno je prodat po cijeni od 15 miliona dolara. Luksuzni penthaus sa površinom od oko 700 m2 upravo je postavio novi rekord za tržište nekretnina Bruklina.

Stakleni sat ovog tornja u potpunosti dominira atmosferom unutar ove rezidencije, dok privatni stakleni lift i stepenište koje se obmotava oko ovog doma pružaju jedinstveni ulaz. Dnevni boravak ovog penthausa izgleda fantastično, dok kuhinja sadrži besprekorne aparate Gaggenau i Sub-Zero, sa lakiranim ormarićima, detaljima od Pietra Cardosa kamena i radne površine od nerđajućeg čelika.

Vjerujemo da će vas ipak više impresionirati panoramski pogled na Menhetn i Bruklin koji ovaj penthaus nudi. Budući vlasnici ove rezidencije će dobiti priliku da uživaju u predivnom prostoru za rekreaciju, krovnoj loži i otvorenoj terasi. Ako uzmemo u obizr da je ovaj penthaus prvobitno stavljen na prodaju po cijeni od 25 miliona dolara, ko god da ga je kupio je odlično prošao.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *