Jugopetrol donacijom kotorskoj bolnici obilježio 70. rođendan

Dodajte komentar

Kompanija Jugopetrol AD, koja je na današnji dan prije 70 godina osnovana u Kotoru, obilježila je svoj rođendan posjetom kotorskoj bolnici kojoj je donirala ultrazvučni aparat.

Ova kompanija je donirala ultrazvučni aparat i Institutu za dječje bolesti u Podgorici, a nakon donacije u Kotoru uređaj će dobiti i bolnica u Baru.

“Ukupna vrijednost donacija je 65 000 eura i predstavlja samo dio aktivnosti kojima Jugopetrol želi da izrazi zahvalnost prema zajednici u kojoj uspješno posluje već 70 godina”, kazali su iz kompanije.

Događaju je prisustvovao izvršni direktor Jugopetrol-a AD, Antonis Semelides, koji je naglasio da su željeli da dan rođendana obilježe u gradu u kojem je počela sa radom ova kompanija

“Veliku čast i zadovoljstvo za nas predstavlja što smo danas u gradu u kojem je tačno prije 70 godina osnovana kompanija Jugopetrol AD. Ovaj poseban i važan datum željeli smo da obilježimo sa Kotoranima koji su nas podržali sve ove godine i doprinijeli da Jugopetrol AD postane ono što je danas, kompanija koja predstavlja primjer uspješnog poslovanja i brige prema zajednici“, kazao je Semelides.

“Kompanija Jugopetrol AD, kao dio Hellenic petroleuma, je prepoznata po primjeni najsavremenijih standarda u svom poslovanju, ali i kao društveno odgovorna prema zajednici u kojoj posluje. U godini jubileja brojne inicijative i projekti iz oblasti obrazovanja, kulture i zaštite životne sredine biće način da se izrazi zahvalnost prema zajednici koja od početka podržava razvoj ove kompanije”, zaključili su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *