Dobitnici Nagrade PKCG za 2016. godinu

1 komentar

Odbor za dodjelu Nagrada Privredne komore Crne Gore, najznačajnijeg privrednog priznanja,  donio je Odluku da za ostvarene rezultate u 2016. godini budu nagrađeni:

  • u kategoriji uspješno poslovanje – Centar za ekotoksikološka ispitivanja d.o.o. iz Podgorice,
  • za društvenu odgovornost  – Regionalni ronilački centar za podvodno deminiranje i obuku ronilaca iz Bijele,
  • za inovativnost – Business Inteligence Consulting d.o.o. Podgorica,
  • za unapređenje menadžmenta – Sreten Mrvaljević, direktor JU Lovćen Bečići.

Na javni Konkurs koji je trajao do 10. marta ove godine pristigao je veliki broj izuzetno kvalitetnih predloga, koje je Odbor za dodjelu Nagrada razmotrio i odlučio kako je navedeno.

Nagrade Privredne komore, koje se u kontinuitetu dodjeljuju od 1969. godine nagrađenima će uručiti predsjednik Crne Gore, gospodin Filip Vujanović,  21. aprila, na Dan Komore u Vili Gorica, u prisustvu brojnih privrednika, predstavnika Vlade, državnih institucija i diplomatskog kora.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • “…za društvenu odgovornost – Regionalni ronilački centar za podvodno deminiranje i obuku ronilaca iz Bijele…” Jel ovo neka sala? Visoko sporna reputacija sa znacajnim dokazima korupcije i netransparentnog finansijkog rada pa jos nagrada?

    S druge strane, BI Consulting jeste inovativni pristup finansijskim izvjestajima, ali zasto bi PK CG uopste takav jedan dobar proizvod i trzisni pristup nagradjivala kada sama takvo poslovno ponasanje ne ohrabruje nego zatomljuje na trzistu? Jel su ovo nagradama pokusali da spinuju da su stvarno korisni na trzistu, dok se Unija PCG i AMM stvarno bave postavljanjem trzista poslodavaca za buduce razvoje na neki mozda drugaciji nacin.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *