U Splendidu počinje trodnevni skup o upravljanju plažama – MIBES

Dodajte komentar

Hotelska grupa Montenegro stars iz Budve od 23 do 25.marta 2017. u hotelu Splendid Conference&Spa Resort ,organizuje stručni skup Montenegro International Beach Entertainment Show (MIBES) .

Manifestaciju će otvoriti ministar turizma i održivog razvoja Pavle Radulović , čiji resor je MIBES prepoznao kao događaj od nacionalnog značaja .

Više od 30 predavača iz cijelog svijeta prenijeće dio svog iskustva i predstaviti koncept održivog upravljanja obalnim područjem ,  ali i brendiranju tog resursa.

Ključni cilj je stvaranje uslova za podizanje konkurentnosti zakupaca plaža u Crnoj Gori, na način da se na jednom mjestu okupe inostrani i domaći profesionalci koji žele da steknu novo iskustvo i unaprijede svoje poslovanje u oblasti upravljanja plažama.

“Stručnjaci iz oblasti  plažnog menadžemnta , stvaranja i razvoja povezanih proizvoda i usluga , kao i prodaje , marketinga i komunikacija dolaze da predstave nove trendove i strategije koje su dobile potvrdu u praksi odnosno rastu turističkog prometa u nekim od najrazvijenijih evropskih i svjetskih destinacija kao što su Španija, Francuska, Velika Britanija ili Ujedinjeni Arapski Emirati“, kaže Žarko Radulović , suvlasnik kompanije Montenegro stars i predsjednik CTU .

Prvi MIBES održan je sredinom decembra 2015-te takođe u hotelu Splendid .

“Želimo da ovim skupom povežemo nadahnute i kreativne pojedince iz industrije zabave i poslovanja i da Crna Gora postane ne samo mjesto okupljanja najboljih u branši , već i mjesto na kojem se stvaraju nova rješenja za unaprjeđenje poslovanja“, naglasio je Radulović.

Privatno javno partnerstvo kao platforma destinacijskog menadžemnta , zabava kao njen proizvod,  te perpektive tačaka uspjeha destinacije  samo su neke od tema o kojima će se raspravljati na trodnevnom skupu u hotelu Splendid .

Generalna skupština UN je 2017. proglasila za za godinu održivog razvoja turizma.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *