Preko 60 kompanija-klijenata Hipotekarne banke prisustvovalo radionici “Kako unaprijediti prodaju preko interneta?”

Dodajte komentar

Preko stotinu učesnika iz 60 kompanija, klijenata Hipotekarne banke učestvovalo je na radionici pod nazivom “Kako unaprijediti prodaju preko interneta?”, u organizaciji  Hipotekarne banke.

Ana Golubović, direktorka sektora za poslovanje sa pravnim licima pozdravila je sve učesnike , nakon čega je Aleksandar Marić iz agencije Smart web govorio o osnovnim principima unapređenja internet prodaje.

“Tržište Crne Gore i Srbije u ovom trenutku nije toliko razvijeno što se svakako može posmatrati kao prednost i velika mogućnost. U Crnoj Gori 50 odsto ljudi koristi internet dok 7,8 odsto kupuje online. Aktuelan je podatak da je 16 odsto korisnika internet kupovalo  online u proteklih šest  mjeseci i upravo oni su trenutno ti realni klijenti. Bez obzira što se ovaj broj čini malim, ustvari je motivacija  I prenost za dalji razvoj internet prodaje”, kazao je Marić tokom prezentacije.

Kao jedan od primjera uzet je I web sajt koji se bavi online trgovinom “Kupujem, Prodajem”. U prethodnoj godini ovaj sajt je imao promet od 160 mil eura.

Tamara Braunović  i Maida Lekić, predstavnice Hipotekarne banke upoznale su  klijente sa  HB e-commerce servisom koji omogućava prodaju proizvoda i usluga putem interneta, prihvatanjem platnih kartica iz sistema Visa International i MasterCard, na internet prodajnom mjestu klijenta. Kako je kazala Tamara Braunović, direktorka filijale Podgorica,  realizovanjem ovog servisa, klijentu se na internet prodajnom mjestu omogućava prodaja robe i usluga kupcima iz cijelog svijeta, bez vremenskih ograničenja, uz siguran način plaćanja.

“Ono što nas izdvaja od ostalih banaka, jeste što svojim korisnicima, korisnicima Premium programa, omogućavamo plaćanje  u ratama svih roba i usluga”, naglasila je Braunović.

Ivan Bildi ( Likes& Cookies agencija) upoznao je  biznis klijente Hipotekarne s aktuelnim E- commerce trendovima i posebno kako povećati prodaju u e-prodavnicama, načinu koji funckioniše sistem oglašavanja na Facebook-u.

Jedna od učesnica radionice, Jelena Kaluđerović, koja se bavi digitalnim marketingom u kompaniji Budvanska rivijera, nakon završene radionice je rekla:

“Kao osoba koja se vec deset godina profesionalno bavi marketingom, a od prije nekoliko godina intezivno digitalnim marketingom, smatram da su edukativni sadržaji kakav je bio ovaj danas u organizaciji Hipotekarne banke, izuzetno važni za praćenje aktuelnih trendova, sticanje novih saznanja i unapredjenje poslovnih vještina u ovoj oblasti. Na današnjem seminaru sam čula neke zanimljive informacije o internet poslovanju, a ono sto je meni posebno bilo interesantno jeste priča priznatog strčnjaka Ivana Bildija o Facebooku i načinu na koji funkcioniše sistem oglašavanja na najpopilularnijoj društvenoj mreži. Pohvale za Hipotekarnu banku koja je organizacijom ovakvog dogadjaja jos jednom pokazala da je banka posvećena svojim klijentima u pravom smislu te riječi”.

“Banka će i u narednom periodu sa svojim klijentima dijeliti znanja iz savremenih trendova i novih vidova poslovanja”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *