Radionica za klijente Hipotekarne banke: “Kako unaprijediti prodaju preko interneta”

Hipotekarna banka će za svoje klijente, u cilju poboljšanja njihovog internet poslovanja,  15.marta organizovati radionicu pod nazivom “Kako unaprijediti prodaju preko interneta?”.

Vrhunski stručnjaci iz ove oblasti, Ivan Bildi ( Likes& Cookies agencija) i Aleksandar Marić iz Smartweb-a, upoznaće biznis klijente Hipotekarne s aktuelnim E- commerce trendovima i pomoći im da povećaju prodaju i  kroz svoje internet prodavnice.

Tokom radionice, predstavnici Hipotekarne banke upoznaće klijente sa  HB e-commerce servisom koji omogućava prodaju proizvoda i usluga putem interneta, prihvatanjem platnih kartica iz sistema Visa International i MasterCard, na internet prodajnom mjestu klijenta.

Realizovanjem ovog servisa, klijentu se na internet prodajnom mjestu omogućava prodaja robe i usluga kupcima iz cijelog svijeta, bez vremenskih ograničenja, uz siguran način plaćanja.

Svi zainteresovani klijenti mogu se prijaviti za radionicu preko svojih ličnih bankara.

“Banka će i u narednom periodu sa svojim klijentima dijeliti znanja iz savremenih trendova i novih vidova poslovanja”, kazali su iz banke.

Check Also

Kinezima ne daju dozvolu za dio trase

Ministarstvo održivograzvoja i turizma (MTOR) odbilo je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju poddionice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *