Radionica za klijente Hipotekarne banke: “Kako unaprijediti prodaju preko interneta”

Hipotekarna banka će za svoje klijente, u cilju poboljšanja njihovog internet poslovanja,  15.marta organizovati radionicu pod nazivom “Kako unaprijediti prodaju preko interneta?”.

Vrhunski stručnjaci iz ove oblasti, Ivan Bildi ( Likes& Cookies agencija) i Aleksandar Marić iz Smartweb-a, upoznaće biznis klijente Hipotekarne s aktuelnim E- commerce trendovima i pomoći im da povećaju prodaju i  kroz svoje internet prodavnice.

Tokom radionice, predstavnici Hipotekarne banke upoznaće klijente sa  HB e-commerce servisom koji omogućava prodaju proizvoda i usluga putem interneta, prihvatanjem platnih kartica iz sistema Visa International i MasterCard, na internet prodajnom mjestu klijenta.

Realizovanjem ovog servisa, klijentu se na internet prodajnom mjestu omogućava prodaja robe i usluga kupcima iz cijelog svijeta, bez vremenskih ograničenja, uz siguran način plaćanja.

Svi zainteresovani klijenti mogu se prijaviti za radionicu preko svojih ličnih bankara.

“Banka će i u narednom periodu sa svojim klijentima dijeliti znanja iz savremenih trendova i novih vidova poslovanja”, kazali su iz banke.

Check Also

Koliko najveće svjetske kompanije zarađuju po sekundi

Jeste li se ikad zapitali koja kompanija zarađuje najviše novca na svijetu? Title max je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *