UPCG – partner Kongresa preduzetnica jugoistočne Evrope

Dodajte komentar

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr iz Zagreba u organizaciji Kongresa preduzetnica jugoistočne Evrope koji će biti održan u Zagrebu, na međunarodni Dan žena, 8. marta 2017. godine.

Uz savjetnicu za žensko preduzetništvo u UPCG Zvezdanu Oluić, učesnice kongresa iz Crne Gore biće i predsjednica Asocijacije poslovnih žena Ljubica Kostić-Bukarica, savjetnica za edukaciju u Direkciji za razvoj MSP – Ministarstvo ekonomije Ana Šebek, kao i žene preduzetnice.

Takođe, kongresu će prisustvovati preduzetnice i predstavnice institucija koje podržavaju i pomažu žensko preduzetništvo iz Bugarske, Rumunije, Albanije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Kongres će biti održan na Zagrebačkom Velesajmu – u Kongresnom centru, a organizatori najavljuju da će najvećem poslovnom okupljanju žena u ovom dijelu Evrope od kada postoji tržišna ekonomija prisustvovati više od 600 žena iz biznisa, poslovnih udruženja i javnog sektora.

Kongres preduzetnica jugoistočne Evrope je svojevrsna platforma za razmjenu iskustava, stvaranja poslovnih kontakata, povezivanja i unapređenja poslovne mreže preduzetnica, kako bi im pristup i opstajanje na tržištu država iz kojih dolaze, kao i ukupne regije, bio što kvalitetniji, a put do željenih poslovnih rezultata uspješniji i izvesniji.

Kongres preduzetnica jugoistočne Evrope se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, u partnerskoj saradnji sa Gradom Zagrebom, te uz podršku hrvatskog Ministarstva poduzetništva i obrta, kao i ženskih poslovnih asocijacija i institucija izvršne vlasti država jugoistočne Evrope čije će poslovne žene i preduzetnice prisustvovati ovom događaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *