Uručeni ključevi automobila dobitniku u nagradnoj igri Societe Generale banke

Dodajte komentar

Slaviša Vučković iz Herceg Novog dobitnik je automobila Suzuki Vitara u nagradnoj igri: „Dovoljan je Mastercard jedan, da osvojiš Suziki vrijedan“.

Izvršni direktor za komercijalne poslove i zamjenik glavnog izvršnog direktora Societe Generale banke Montenegro Radule Raonić uručio je danas u upravnoj zgradi Societe Generale banke Montenegro ključeve automobila srećnom dobitniku.

Srećni dobitnik je izjavio da je dugogodišnji korisnik usluga Societe Generale banke Montenegro i da je bio prijatno iznenađen i srećan kada je saznao da je baš on dobitnik automobila.

S obzirom da je bio u inostranstvu u momentu izvlačenja imena dobitnika, iznenađenje je bilo još i veće kada su ga pozvali iz njegove banke ovim lijepim povodom.  Da bi se uvjerio, odgledao je snimak jutarnjeg progama Televizije Crne Gore postavljen na Youtube mreži, na kojem je zaista ugledao svoje ime kao ime dobitnika.

Podsjetimo, nagradna igra je trajala od 1. decembra 2016.godine do 31.januara 2017. U igri su bili svi korisnici MasterCard kartica Societe Generale banke Montenegro: Mastercard Debit, MasterCard Debit gold, Mastercard Business, MasterCard La Rata, MasterCard Fun Club koji su obavili makar jednu transakciju na POS terminalima ili internetu, a na svakih pet transakcija njihova šansa za dobijanje nagrade se povećavala.

Izvlačenje imena dobitnika automobila obavljeno je u studiju RTCG 7.februara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *