Sedmogodišnja djevojčica u pismu tražila posao u Googleu

Kloi Bridžvoter iz Engleske je napisala pismo kompaniji “Google”, u kojem je navela da bi voljela da radi u toj kompaniji kada poraste. Međutim, ubrzo se desilo ono što nije mogla ni da pretpostavi – izvršni direktor “Googlea”, Sunader Pičai, joj se u odgovoru zahvalio i ponudio da se prijavi za posao u toj kompaniji, kada poraste.

Hvala ti mnogo što si poslala pismo. Drago mi je što ti se sviđaju kompjuteri i roboti i nadam se da ćeš nastaviti da učiš o tehnologiji. Mislim da, ukoliko budeš bila dovoljno vrijedna i pratiš svoje snove, možeš da postigneš sve što zamisliš – od rada u Googleu do plivanja na Olimpijskim igrama. Željno iščekujem tvoju prijavu za posao kada završiš školu. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.“

Kloin otac Endi je rekao da su bili potpuno iznenađeni kada je stigao odgovor, a naročito jer joj je to bilo drugo pismo koje je napisala u životu – prvo je bilo upućeno Deda Mrazu. Prema njegovim riječima, Kloi ima izražen preduzetnički duh, a inače je fascinirana kompjuterima, tabletima i robotikom.

Check Also

Prva emisija obveznica Srpske od 200 miliona eura emitovana na Bečkoj berzi

Prva emisija obveznica Republike Srpske od 200 miliona eura emitovana je u četvrtak na Bečkoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *