Interesuju vas tenderi i javne nabavke? Ovo je rješenje za vas!

Dodajte komentar

U prethodnoj godini je u Crnoj Gori raspisano 6.876 tendera, sa ukupnom vrijednošću preko 470 miliona eura. Kao kategorije, u kojima je najviše raspisano tendera, bili se niskogradnja (427), kancelarijski i birotehnički materijal (361), nafta, gorivo, drva za ogrijev, struja i drugi izvori energije (346), usluga transporta, putnika i robe (326) i usluge projektovanja, revizije i nadzora u arhitekturi, građevinstvu i inženjerstvu (323).

Ove i puno sličnih zanimljivih podataka možete pronaći uz pomoć novog idejnog rješenja kompanije Amplitudo, koja se već godinama bavi izradom i distribucijom softvera, implementacijom ICT rješenja i pružanjem usluga digitalnog marketinga. Prateći svjetske trendove, ona je prepoznala potrebu crnogorskih preduzeća da putem interneta i bez velikih transakcionih troškova, mogu pratiti tendere javnih nabavki.

Besplatnom registracijom na portalu www.etenderi.me bićete u prilici da zavirite u više nego interesantno polje javnih nabavki.

Platforma „eTenderi“ vam pruža ažurnost i tačnost, što umnogome olakšava postupak pripreme za proces javne nabavke. Nakon što ste odradili registraciju i podesili kategorije koje odgovaraju vašoj poslovnoj djelatnosti, možete pristupiti pretrazi tendera. Uz niz filtera, bićete u mogućnosti da na jednostavan način pretražujete tendere od stane državnih i komercijalnih naručioca. Takođe, softver nudi mogućnost da pratite i tačno određene tendere, tako da ćete i za njih dobiti mail, sms i PUSH obavještenja.

Na kraju, portal vam daje mogućnost da vidite statističke podatke za sve naručioce i ponuđače, kao i informacije o prosječnom vremenom do momenta potpisivanja ugovora, kao i ostalih kriterijuma koji vam mogu biti od koristi pri razmišljanju na koji tender se prijaviti.

Vrlo bitan segment kompletnog softvera su odluke Državne komisije. Na jednom mjestu, bićete u prilici da pregledate preko 5000 odluka, čiji zaključci i rješenja će biti od velike pomoći pri pisanju vaših žalbenih postupaka.

Kreativni dio kompanije je osmislio alat pod nazivom „Tender alert“, koji vas putem gore pomenutih notifikacija obavještava da je ostalo još 3 dana do predaje tenderske dokumentacije vašeg izabranog tendera.

S obzirom na važnost smart uređaja, aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play i iOs prodavnice.

Nakon besplatne registracije na portalu, iskoristite probni period za testiranje svih mogućnosti portala. Takođe, za sva pitanja i sugestije možete se javiti na mail [email protected] , kao i pozivom na broj 020/223 244.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *