Dan zaljubljenih u hotelu CentreVille

Dodajte komentar

Mnogi kažu da je ljubav treba slaviti svaki dan, ali rijetko ko od nas to i čini. Koliko god se trudili da završimo sve obaveze na vrijeme, uvijek se taj još jedan poslovni poziv desi baš kada sa voljenom osobom pokušavamo da nadoknadimo propušteno vrijeme ili se opustimo uz čašu vina. Zato nemojte naivno odbacivati Dan zaljubljenih, neka ovaj 14. februar bude dan kada ćete svom dragom ili dragoj posvetiti punu pažnju.

Ako nemate dovoljno vremena da osmislite kako, predlažemo da ljubav proslavite u novootvorenom hotelu CentreVille, koji se nalazi u Capital Plazi u Podgorici. Urban i šik, ovaj butik hotel predstavlja pravo ljubavno skrovište od užurbane gradske vreve.

“Vaše ljubavno putovanje počinje uz čokoladu i pjenušavo vino u Large sobi, a nastavlja na romantičnoj večeri u lounge&dining baru The Living Room. Uz noćenje i doručak narednog dana, ova ponuda pod nazivom Mjesec ljubavi košta 69,5 eura po osobi. Cijena paketa Puno srce februara, koji pored dobrodošlice, noćenja, večere i doručka uključuje i opuštajuću masažu iznosi 94,5 eura po osobi”, kažu iz ovog hotela.

Kako im i samo ime kaže, oba paketa važe tokom februara. Zato imate cijeli mjesec da voljenu osobu iznenadite romantičnim danom u centru Podgorice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *