Montenegro Airlines: Povratne karte za evropske gradove od 105 do 195 eura

Dodajte komentar

U okviru zimske akcije Montenegro Airlinesa povratna karta sa svim taksama iz Podgorice/Tivta do Beograda iznosiće 105 eura, Ljubljane 109 eura, Rima 149 eura, Beča 159 eura, Ciriha i Frankfurta 175 eura.

Iz Podgorice ili Tivta možete putovati do Pariza po cijeni od 185 eura ili do Moskve iz Tivta po cijeni od 195 eura. Ove cijene važe i za  putovanja započeta u inostranstvu za letove gdje je Montenegro Airlines operativni prevozilac. Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe karte“, saopšteno je Portalu Analitika iz nacionalne avio-kompanije.

Prodaja promotivnih karata u okviru najnovije zimske akcije Montenegro Airlinesa počinje danas i trajaće do 10. februara.

“Ove izuzetno atraktivne tarife putnicima su na raspolaganju u periodu od 1.  do 10. februara 2017. godine, kad se mogu rezervisati i kupiti karte. Period u kome trebaju realizovati  putovanje je od 1. februara do 30. aprila 2017. godine. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom na broj call centra 19804, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod prodajnih agenata u zemlji i inostranstvu. Uživajte u zimskim danima  uz Montenegro Airlines“, poručili su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *