Crna Gora predstavljena na berzi “Conventa 2017” u Ljubljani

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore odnosno Crnogorski kongresni biro (Montenegro Convention Bureau) predstavio je kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma “Conventa” koja se održao u Ljubljani 18. i 19. januara.

Putem direktnih sastanaka predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja u našoj zemlji, mogućnosti za motivaciona putovanja, ponude hotela sa kongresnim kapacitetima, kao i investicioni projekti koji će biti realizovani u narednom periodu. Iskazano je veliko interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive u Crnoj Gori, a pored dobrih avio konekcija, kvaliteta hotelskih sadržaja za organizatore dogadjaja prilikom odabira destinacije važan je I kvalitet usluge kao I bezbjednost same destinacije.

Na ceremoniji uručenja nagrada koja je održana sinoć, direktorici Kongresnog biroa Crne Gore Danici Banjević dodijeljena nagrada «Conventa Hall of Fame» za doprinos u razvoju i promociji kongresnog turizma.

„Conventa“ je okupila preko 150 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta.

Osim Crnogorskog kongresnog biroa na sajmu su učestvovali: Turistička organizacija Budve, hotel „Regent“ Porto Montenegro, hotel „Budva“ kao i hotel „CentreVille“ Podgorica.

U saradnji sa organizatorom Convente i crnogorskom turističkom privredom Kongresni biro nakon sajma organizuje inspekcijsko putovanje gdje će organizatore dogadja direktno upoznati sa onim što nudi Crna Gora za ovaj vid turizma.

Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *