Humanitarni stand up u Hard Rock cafeu Podgorica

Dodajte komentar

U utorak 17.januara u 20h u Hard rock cafeu u Podgorici biće organizovan humanitarni Stand up nastup poznatog dvojca Marko Puljiz-Andrija Dabanović.

Njima ovo nije prvi nastup humanitarnog karaktera i raduju se što je interesovanje i ovog puta veliko.

Povod je pomoć djeci koja imaju oštećenje sluha.

Naime, njih 8 iz Resursnog centra za sluh i govor i dvoje iz NVO Zinak nose kohlearne implante ( napredne slušne aparate), za čije baterije je potrebno da izdvajaju ne baš malu sumu svakog mjeseca, a otežavajuća okolnost je to što dolaze iz porodica nezavidne imovinske situacije. Sredstva koja se prikupe od ove, ali i drugih aktivnosti koje će se realizovati do kraja sedmice, olakšaće im da bar neko vrijeme nemaju tu vrstu troška.

Karte za stand up veče kupuju se pozivom na broj 067/404-341.

Kako sve više sugrađjana kupuje karte samo da bi doprinijeli akciji, postoji određeni broj karata koji je gratis.

Tako da ćemo obradovati nekog od čitalaca sa 2 ulaznice. Prvi čitalac koji pošalje email u nedjelju u 12h na našu email adresu [email protected] dobija 2 ulaznice.

Pošto je ovo priča humanitarnog karaktera, nadamo se da ćete okupiti društvo i spojiti lijepo i korisno. Dobrodošli!

Marko Puljiz

Sarajlija po rođenju, a Crnogorac po boravišnoj dozvoli. Ozbiljno počinje da se bavi stand up-om nakon što je 2013 osvojio titulu najboljeg komičara amatera u BiH. Nakon tri godine uspješnog bavljenja stand up komedijom priznanje za svoj rad dobija pozivom na najveći regionalni festivala stand up komedije, gdje je pred zagrebačkom publikom u prepunoj dvorani „Lisinski“ brani boje Alipašinog Polja. Njegov materijal je halal ili košer, bez glutena i ‘sovki i uvreda, Odnedavno oženjen najviše simpatija i sažaljenja dobija novonastalim materijalom o braku i obavezama koje proističu iz tog ugovora. Nerijetko se koristi improvizacijama i učiniće sve da ljudi makar na trenutak zaborave na svakodnevne probleme.

Andria Dabanović

Sa njim crnogorsku stand up scenu dijeli i prvi pravi crnogorski stand up komičar Andrija Dabanović. Prvi nastup je imao u rodnom gradu 2015. Nakon dobrog odziva publike i velikog interesovanja svoj repertoar je morao brzo proširiti sa pet na pedeset i pet minuta i još bruku. Nastupa najviše u Podgorici, Beranama i Nikšiću a vrlo brzo stiče iskustvo i preko granice: u Novom Pazaru, Sarajevu, Dubrovniku, Rijeci, Studiju Smijeha u Zagrebu, Ben Akibi u Beogradu…. Iskustvo života podgoričkih ulica, poznanstva sa bitnim ljudima sa obje strane zakona i estradni „menadžerluk“ uveo ga je i u one tamnije strane života. Što je naravno obilato iskorišteno u svom autorskom materijalu, na sreću nasmijane publike. Često ga zovu na korporativne gaže. Ne samo lokalna već i regionalna publika jednako uživa u njegovim pričama o kocki, babi, porodičnim odnosima, neprijatnim situacijama, ljubomori i sve to iz jednog novog svježeg ugla tipičnog Podgoričanina.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *