Predstavljamo: Novogodišnji paket hotela “CentreVille” – Luksuzni doček Nove godine

Dodajte komentar

Da bi ste doživjeli nezaboravne novogodišnje praznike, više ne morate ići na planinu ili more. Nakon što je svoju turističku ponudu ove godine obogatila novim hotelima, Podgorica ima čime da se pohvali u susret Novoj godini. Osim proslave na Trgu nezavisnosti, većina kafića i novootvorenih hotela u Glavnom gradu najavila je uzbudljiv ispraćaj 2016. godine. Među njima je i CentreVille Hotel & Experiences u Capital Plazi, koji gostima garantuje kraljevski tretman.

Novi podgorički hotel pripremio je jedinstven novogodišnji paket, koji obuhvata dva noćenja za dvije osobe u luksuznom apartmanu, doček Nove godine u lounge&dining baru The Living Room, opuštajuće kozmetičke tretmane i kasni doručak uz šampanjac prvog dana 2017.-te godine. Namijenjen je gostima koji vole dozu prefinjenog luksuza, po kojem je hotel CentreVille već prepoznat.

Novogodišnji paket košta 640 eura i uključuje dva noćenja za dvije osobe u Executive apartmanu, kao i ulaznicu za novogodišnju Palace Party u The Living Room-u, gdje će se 31. decembra do 20h služiti ukusni kanapei, kokteli, vino i pivo. Da bi tretman bio kraljevski, hotel je u paket uključio i kozmetičke usluge – manikir, pedikir i feniranje, u kojima dame mogu uživati prije proslave, odmah pošto se prijave u hotel. Osvježavajući tretmani očekuju ih i prvog dana nove godine – u SPA centru pored hotela mogu zakazati tretman lica i opuštajuću masažu stopala. Praznična atmosfera se potom seli u Dining Room, gdje se uz kasni doručak – branč služi šampanjac prvoklasnog kvaliteta.

Kako je 31. decembar subota, gosti za novogodišnje praznike u hotelu mogu odabrati i specijalnu vikend ponudu od 69 eura za noć, uz doručak. Pojedinačna cijena dočeka Nove godine u omiljenoj podgoričkoj dnevnoj sobi je 50 eura. Više informacija o novogodišnjem paketu u CentreVille Hotel & Experiences potražite na sajtu http://www.cv-hotel.com/, gdje možete i rezervisati sobu za 31. decembar i 1. januar.

https://www.youtube.com/watch?v=FdBIBGC2iuM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *