“Top Gear” auto 2016. – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Dodajte komentar

BBC-jev magazin “Top Gear” je proglasio novu “Alfa Romeo Đuliju Kvadrifoglio” za “Automobil godine” 2016.

“Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio”, je najmoćniji “Alfa Romeo” ikada napravljen za vožnju po putevima, koji napaja novi 510 KS, 600Nm Bi-Turbo V6 benzin motor i koji ubrzava od 0 do 62 milja na sat u samo 3,9 sekunde, krunisan je kao dobitnik jedne od najpoželjnijih nagrada u industriji motornih vozila.

Prema “Top Gear Magazinu”, “Giulia je moderna i haj-tek, ali suština je jednostavna: motor, upravljanje, ljepota. Kombinujući savršen raspored težine, sa potpuno novom arhitekturom zadnjeg pogona, “Alfa Romeo Giulia” pruža najbolje performanse u klasi, kada su u pitanju odnos snage prema težini i inovativne motorne i pogonske tehnologije.

Novi efikasni aktivni sistemi bezbjednosti, kao što je Upozoravanje na sudar, Autonomna kočnica za hitne slučajeve sa prepoznavanjem pješaka i Upozorenje o napuštanju trake, standardni su djelovi ponude i doprinijeli su tome da Alfa Romeo Giulia dobije prestižnu Euro NCAP ocjenu od pet zvjezdica, sa 98 odsto u rezultatima zaštite za odrasle putnike – što je jedna od najviših ocjena koje su automobili ikada dobili, uprkos strožem Euro NCAP sistemu evaluacije uvedenom u 2015. godini.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *