Na puteve se vraća legendarni bicikl “Pony”

Dodajte komentar

Na ceste se vraća legendarni Pony. Nakon nekoliko godina od prestanka proizvodnje legendarnih bicikla Pony-ja, u Sloveniji stvaraju novu priču poznatog i popularnog prevoznog sredstva, koji je fascinirao mnoge. Za novu generaciju Pony-ja odgovorna je kompanija GOR Kolesa, čiji su vlasnici kompanije BTC d.d. i Gorenje d.d. koji je takođe kupio i brand.

Pony će biti moderan i atraktivan bicikl s još sofisticiranijom ergonomijom i vrhunskim materijalima. Naglasak u proizvodnji novih bicikli ROG, koji će se ulicama voziti na proljeće, uglavnom je na kvalitetu i odličnom dizajnu, koji su rezultat temeljitog istraživanja i razvoja u posljednih nekoliko mjeseci. Kompanija GOR Kolesa će posvetiti puno vremena i sredstava namjenjeno za budućnost.

Novi bicikli Pony, koji su namjenjeni za mlađe i starije generacije, dostupne su već unaprijed na internet stranici www.rogbikes.com, a dostupne su u 28 kombinacija. Za prvih 500 bicikli postojaće posebna ponuda, jer će kupci dobiti numerisane bicikle jedinstvene serije na sjedištu Brooks. Pretprodaja će potrajati sve do proljeća kad počinje redovna prodaja.

Prvi aluminijski Pony nikada nije imao toliko opreme – izbor je zapravo fiksni prenos, 3 ili 5 stepeni prenosa. Pony takođe ima veliki izbor dizajna i kombinaciju boja, višu stepen performansi, u zavisnosti od težine, prilagođen korisnicima različitih figura, uključujući i mlade, jer su mu čak i podesive ručke kočnica. Stoga je novi Pony jako pogodan za sve.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *