U hotel Durmitor će biti uloženo 10 miliona

Dodajte komentar

Poslije dužeg vremena hotel “Durmitor” konačno je dobio renomiranog investitora, kazao je prvi čovjek Zabljaka Veselin Vukićević.

Prema njegovim riječima, taj hotel je trenutno u izuzetno lošem stanju, a prema najavama investitora biće rekon struisan u naredne tri godine.

Prema ugovoru koji će ovih dana biti potpisan, u hotel će biti uloženo nekih 10 miliona, dobićemo izuzetan sadržaj. Investitor Adnatik propertis donijeće na Žabljak svjetski brend kao što je Aman i to će biti prilika za zapošljavanje značajnog broja mladih sugrađana. Benefiti će biti izuzetno značajni”, vjeruje on.

No, hotel “Durmitor” neće biti jedina vrijedna investicija koja će se realizovati u narednom periodu na Žabljaku, ističe Vukićević.

Imamo potpisan aneks ugovora za hotel “Jezara”, da u narednih četiri godine bude doveden do nivoa četiri zvjezdice kao i najave da će “Planinka” biti rekonstruisana u martu i da će biti uloženo pet miliona i zaposleno 170 radnika. Zadovoljni smo ovim najavama, a na ulazu u Žabljak gradi se još jedan hotel visoke kategorije. Predstoji intenzivan investicioni period koji će donijeti dobre rezultate“, kaže Vukićević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *