Jugopetrol AD nagradio dobitnika 3. ciklusa nagradne igre „EKO VOZI I OSVOJI“

Dodajte komentar

Jugopetrol AD je dodijelio treću mjesečnu nagradu 3. ciklusa, svoje nagradne igre „EKO VOZI I OSVOJI“, automobilom Opel Astra, koji je proglašen za automobil 2016. godine od strane „Car of the year“, organizacije vodećih evropskih i svjetskih časopisa, televizija i televizijskih programa koji se bave automobilizmom. Srećni dobitnik je Ruža Bukilić iz Podgorice, sa brojem kartice: 9001000000060847.

Članovi žirija bili su Jelena Vuković, predstavnica sektora maloprodaje Jugopetrola AD, predstavnik marketinga kompanije Jugopetrol AD, Ivan Beloica, i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom.

Srećnog dobitnika izvukao je dobitnik nagrade iz prošlog kola nagradne igre, Mirko Jovanović iz Podgorice, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 32 265 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 11 774 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre „EKO VOZI I OSVOJI“ i sa kojima su sakupljani poeni.

Jugopetrol AD je sa nagradnom igrom „VOZI I OSVOJI“ krenuo pretprošle  godine, tako da i u ovom sada već 3. ciklusu nagradne igre „EKO VOZI I OSVOJI“, kompanija planira da  svakog mjeseca obraduje po jednog vjernog klijenta sa veoma vrijednom nagradom – automobilom Opel Astra!

Dakle, potrošači imaju sjajan razlog da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „EKO VOZI I OSVOJI“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5-og u mjesecu, ili prvi naredni radni dan“, saopšteno je iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *