Porto Montenegro na sajmu nekretnina i investicija u Abu Dabiju

Dodajte komentar

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte na 8. Međunarodnom Sajmu nekretnina i investicija u Abu Dabiju (International Real Estate and Investment Show IREIS 2016), od 27. do 29. oktobra.

Na Sajmu, tokom tri dana, izlaže 132 kompanije iz više od 25 zemalja, a Porto Montenegro se prvi put predstavlja sa izložbenim prostorom na ovom prestižnom događaju orjentisanom ka investicijama u nekretnine širom svijeta. Porto Montenegro, sa hotelom Regent Porto Montenegro, jedini je projekat sa Balkana koji se ove godine predstavlja klijentima iz Abu Dabija i čitavih Emirata.

“Ovaj sajamski nastup kompanije Adriaic Marinas odlična je komunikacijska platforma za još jedno predstavljanje stambenih kapaciteta tivatskog nautičkog naselja, posebno kada je u pitanju izgradnja novog objekta Regent Pool Club rezidencije, čiji se završetak radova očekuje početkom ljeta sljedeće godine”, kazala je Milena Bojanić, marketing menadžer za rezidencije u naselju Porto Montenegro.

“Već tokom prvog dana Sajma u Abu Dabiju ostvarili smo odlične kontakte, koji nam omogućavaju dalje umrežavanje sa brojnim poslovnim subjektima, ali i direktnu prezentaciju klijentima iz Emirata”, istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Za sajam je akreditovano više desetina medija iz Emirata koji se isključivo bave nekretninama, finansijama i investicijama, bili su izuzetno zainteresovani da čuju više o Crnoj Gori kao o novoj destinaciji. Posebnu prednost imaćemo nakon otvaranja avio linije Dubai – Crna Gora koju kompanija flydubai planira za sljedeću godinu.

Bogati kupci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pridružuju se ovih dana hiljadama posjetilaca i gostiju koji dolaze da čuju više od najfinijoj ponudi nekretina u svijetu. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, izuzetne prirodne ljepote, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

Sajam nekretnina i investicija IREIS ima za cilj da okupi lidere u poslovanju nekretninama, odnosno privatne i državne investitore sa Bliskog istoka, Evrope, Azije i Pacifika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *