U Crnoj Gori osnovana najnovija balkanska podružnica “EOS Grupe”

Dodajte komentar

Krajem maja 2016. godine, međunarodna EOS Grupa osnovala je podružnicu u Crnoj Gori.  Novoosnovana kompanija, EOS Montenegro DOO, nudi usluge koje se odnose na sve aspekte konvencionalnog upravljanja potraživanjima.

Dr Helmut Hufnagel, član Upravnog odbora zadužen za Istočnu Evropu EOS Grupe, objašnjava ulazak na tržište: “Sa EOS podružnicom u Crnoj Gori, bićemo u mogućnosti da ispunimo očekivanja klijenata u ovom regionu, gdje je potražnja za profesionalnim upravljanjem potraživanjima značajno porasla .”

On dodaje: “Tržišta u ovoj regiji su usko povezana. EOS pruža svojim klijentima lokalna, kao i prekogranična rješenja za upravljanje potraživanjima sa jednog mjesta, a sada i sa direktnim prisustvom u jednoj zemlji više. “

Najnovija EOS podružnica ima sjedište u Podgorici. Izvršni Direktor EOS Montenegro DOO je gđa Katerina Boševska, koja takođe upravlja EOS Matrix u Makedoniji, koja ima i svoj ogranak na Kosovu. G-đa Boševska je u EOS Matrix grupi od 2005. godine, a od februara 2015. je na mjestu Izvršnog direktora.

“Vrlo smo zadovoljni ulaskom na crnogorsko tržište, gdje vidimo veliki potencijal za naše usluge. Vjerujemo da su bankarski, telekom i osiguravajući sektor, kao i komunalna preduzeća u Crnoj Gori u potrazi za pouzdanim partnerom sa velikim iskustvom u upravljanju potraživanjima. “, izjavila je Boševska.

EOS Grupa je jedna od vodećih međunarodnih kompanija koja se bavi pružanjem specijalizovanih finansijskih usluga. Njena osnovna djelatnost je upravljanje potraživanjima. Sa blizu 10.000 zaposlenih, EOS pruža sigurnost kroz prilagođene usluge za svojih oko 20.000 klijenata, u više od 25 zemalja širom svijeta kroz više od 50 podružnica. Zajedno s međunarodnom mrežom partnerskih kompanija, EOS Grupa nudi svojim klijentima resurse u više od 150 zemalja na svim kontinentima.

Ključni ciljni sektori su bankarstvo, osiguranje, komunalije, telekomunikacije, zdravstvo, i sektor nekretnina, zajedno sa javnim sektorom, uključujući lokalni javni prevoz, i obje vrste maloprodaje – putem pošte i online.

Više informacija na: www.eos-solutions.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *