Telekom obilježio desetogošnjicu „T“ brenda u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom obilježio je danas desetogodišnjicu „T“ brenda u Crnoj Gori.

Tim povodom, na događaju posvećenom jubileju kompanije govorili su izvršni direktor, Milija Zeković, pomoćnik izvršnog direktora za tehniku i informacione tehnologije, Vladan Peković i direktorka marketinga za rezidencijalni segment, Nataša Kažić.

Izvršni direktor, Milija Zeković govorio je o rezultatima koje je kompanija ostvarila u proteklih deset godina i zašto je Crnogorski Telekom tržišni lider u brojnim segmentima. Pored 200 miliona investicija ostvarenih u prethodnih 10 godina, kompanija je uvijek prva nudila brojna inovativna rješenja, što će nastaviti da bude praksa i u narednom periodu. Bilo je riječi i o doprinosu razvoja sporta i zajednice, u koje je uloženo preko 8.5 miliona eura. Kao odgovorna kompanija i poslodovac, Telekom je u prethodnih 10 godina platio 246 miliona poreza.

Ukazujući prije svega na značaj odnosa sa korisnicima, Zeković je istakao kazao da je uspjeh Crnogorskog Telekoma postignut je zahvaljujući povjerenju korisnika, zato je njihova poruka zahvalnosti upućena upravo njima.

Nastavićemo da unapređujemo rad sa korisnicima. Na osnovu njihovih iskustava učimo kako da budemo bolji. Jedino takvim pristupom možemo računati na potpunu podršku, zato zahvalnost dugujemo svima njima“, kazao je Zeković.

Velika pažnja posvećena je i društveno odgovornom poslovanju i doprinosu razvoja zajednice, od uvođenja besplatnog Interneta svim školama u Crnoj Gori 2006. godine, do ulaganja u sport, kulturu i zdravstveni sistem, pa je i povodom jubileja, kompanija odlučila da umjesto organizacije korporativnog događaja donira određena sredstva Kliničkom centru Crne Gore.

Pomoćnik izvršnog direktora za tehniku i informacione tehnologije, Vladan Peković govorio je o tehnološkom razvoju i kako je Crnogorski Telekom izgradio tehnološko liderstvo

“Od uvođenja ADSL-a, EXTRA TV-a, optike, hibrida, fiksne mreže najnovije generacije, do razvoja 3G, 4G i uvijek najinovativnijih servisa.  O inovativnom, hibridnom pristupu internetu, Peković je istakao: „Kako razvoj mreže prati rast potreba naših korisnika, 2015. smo komercijalno, među prvima u svijetu, počeli sa hibridnom tehnologijom koja će korisnicima u naseljima omogućiti veće brzine zahvaljujući kombinaciji mobilne i fiksne tehnologije“, kazao je Peković.

Povodom rezultata nedavno završene aukcije spektra, Peković je naglasio da će osvojene frekvencije omogućiti superiornu pokrivenost 4G signalom i obezbijediti korišćenje savremenih servisa po najvećim brzinama prenosa podataka i u budućnosti.

Crnogorski Telekom je jedan od rijetkih u Evropi koji je uspio da osvoji dvije trećine frekvencija tzv. Digitalne dividende, tj. na frekvenciji od 800 MHz, koja je ključna za teritorijalno pokrivanje Crne Gore najbržim 4G internetom. Mi ćemo biti jedini na tržištu koji će moći da i u najudaljenijem selu pružimo brzine i do 150Mbps, a u gradovima i do 300Mbps“, zaključio je Peković.

Desetogodišnjica „T“ brenda predstavlja priliku da se kompanija zahvali svim svojim korisnicima na višegodišnjem povjerenju. Kako je istakla direktorka marketinga za rezidencijalni segment Nataša Kažić, ovom kampanjom željeli su da se zahvale svim korisnicima na 10 godina povjerenja.

U skladu sa tim, svi korisnici mobilne mreže dobijaju 1 GB besplatno do 31. oktobra i do 100 € popusta na mobilne telefone. Pored toga, organizovana je velika nagradna igra, koja omogućava korisnicima da osvoje neko od 10 atraktivnih putovanja u vrijednosti od 1000 eura, za destinaciju koju sami izaberu. Sigurni smo da će kampanja zahvalnosti povodom 10 godina obradovati sve naše korisnike.“ zaključila je Kažić.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *