Kompanija m:tel vas poziva na otvaranje ”Fabrike znanja”

Dodajte komentar

Fabriku znanja” na Univerzitetu Donja Gorica svečano će otvoriti potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, Vujica Lazović, a kompanija m:tel je tradicionalno prijatelj ovog projekta.

Među govornicima na svečanom otvaranju naći će se ministarka nauke u Vladi Crne Gore, prof. dr. Sanja Vlahović, predsjednik Comtrade grupacije Veselin Jevrosimović, kao i rektor Univerziteta Donja Gorica, prof. dr. Veselin Vukotić.

Ove godine, manifestaciju će posjetiti više od 3.000 đaka iz Berana, Bijelog Polja, Šavnika, Žabljaka, Budve, Cetinja, Podgorice, Danilovgrada, Bara, Pljevalja, Nikšića, Kotora… “Fabrika znanja 2016” organizovana je u okviru događaja “Otvoreni Dani Nauke”, pod potkroviteljstvom Ministarstva nauke i Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije Crne Gore, uz podršku vodećih svjetskih tehnoloških kompanija.

Kroz edukaciju i zabavu svi posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa najaktuelnijim trendovima iz oblasti informacionih tehnologija. Pored uvijek zastupljenih IT sadržaja, “Fabrika znanja 2016” obilježiće i veliki jubilej – 160 godina od rođenja najpoznatijeg velikana iz svijeta nauke, Nikole Tesle.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *