Ryanair-om od Podgorice do Berlina za 14,99 eura

1 komentar

Ryanair, evropska niskotarifna avio-kompanija, danas je proslavila otvaranje nove linije na relaciji Podgorica – Berlin “Schönefeld“, sa početnom cijenom avio-karte od 14,99 eura.

Direktorica marketinga i prodaje za Istočni Mediteran, Chiara Ravara iz Ryanair-a izjavila je da se kompanija raduje startu nove linije iz Podgorice za Berlin i zato što može ponuditi još mogućnosti putnicima iz Crne Gore da otkriju više evropskih destinacija.

Putnici i posjetioci iz Crne Gore mogu izabrati neki od dva leta nedjeljno na relaciji Podgorica-Berlin. Kako bi proslavili prvi let iz Podgorice za Berlin, puštamo u prodaju avio karte, sa početnom cijenom od 14,99 eura za putovanja u novembru i decembru, koje se mogu kupiti do ponedjeljka u ponoć (12. septembra). Kako će se karte po ovim fantastično niskim cijenama brzo rasprodati, savjetujemo putnicima da što prije odu na sajt www.ryanair.com i ne propuste ovu priliku“, kazala je ona.

Milica Babić, savjetnica izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, kazala je da očekuju značajan broj gostiju iz Njemačke.

Ali smo takođe zadovoljni i što crnogorski građani sada imaju priliku da lakše dođu do Berlina. Ovo je treća linija Ryanair-a i nadamo se da će dobra saradnja sa tom kompanijom biti nastavljena kao i da će u budućnosti biti prostora za povezivanje Crne Gore sa još nekoliko evropskih destinacija”, poručila je ona.

 

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *