Otvorena renovirana ekspozitura Societe Generale banke Montenegro u centru Podgorice

Dodajte komentar

Ekspozitura Societe Generale banke Montenegro na Trgu nezavisnosti u Podgorici, koja je prethodnih dana bila zatvorena zbog proširenja i renoviranja, danas je svečano otvorena.Zaposleni banke dočekali su svoje klijente uz prigodne poklone, u prostranijem i ljepšem ambijentu, uređenom prema najmodernijim svjetskim trendovima i u skladu sa standardima Societe Generale Grupe.

Površina ekspoziture je skoro duplirana. Blizu 200m2 korisne površine renovirano je i opremljeno u skladu sa pravilima energetske efikasnosti, kao i u skladu sa rastućim brojem zahtjeva klijenata, koji posjećuju ovu ekspozituru banke u samom centru glavnog grada.

“Klijenti koji uđu u ekspozituru, kao i oni koji će samo proći pored nje, imaće priliku da se o najnovijim proizvodima banke informišu i putem dva displeja koji su postavljeni u šalterskoj sali, kao i u izlogu banke. Proširenje i renoviranje jedne od najstarijih ekspozitura banke u skladu je sa nastojanjem Societe Generale banke Montenegro da se klijentima omoguće najbolji uslovi za svakodnevno obavljanje njihovih finansijskih aktivnosti, kao i da im se pruži profesionalna i kvalitetna usluga”, kazali su iz banke.

Radno vrijeme ekspoziture Trg je svakog radnog dana od 8h do 21h, a subotom od 8h do 17h.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *