WEON i Prekoveze.me organizuju intezivni kurs poslovnog engleskog jezika

Dodajte komentar

HR kompanija WEON i portal za zapošljavanje prekoveze.me organizuju intezivni kurs poslovnog engleskog jezika, od 19. septembra do 19. novembra u Podgorici, a rok za prijave po promotivnoj cijeni je 5. septembar.

Na portalu prekoveze.me se svakodnevn omogu pronaći nove poslovne prilike u zemlji i inostranstvu, a gotovo uvijek kada se radi o boljim radnim pozicijama, jedan od uslova za kandidate je poznavanje engleskog jezika. Upravo zbog toga, kako su kazali, odlučili su da građanima CrneGore ponude mogućnost da u kratkom vremenskom periodu i po pristupačnim cijenama savladaju poslovni engleski jezik i tako povećaju šanse za pronalazak posla ili napredak u karijeri.

„Ovaj kurs je namjenjen svima koji žele da pronađu posao ili napreduju u karijeri a neophodno im je da unaprijede svoje znanje engleskog jezika. U okviru programa realizujemo nastavu za početni i napredni nivo znanja jezika, a garantujemo da će polaznici steći praktična znanja koja će moći da upotrijebe u poslu”, saopštili su organizatori kursa.

U našoj zemlji postoji veliki broj sličnih kurseva, a prednost BizzEnglish programa, u odnosu na ostale, kako navode, je u tome što se u toku nastave obrađuju teme iz različitih sfera biznisa i cjelokupan rad je usmjeren na praktična i komunikaciona znanja i vještine. Takođe ističu i činjenicu da se radi o intezivnom kursu, kojim se u samo dva mjeseca može usavršiti komunikacija na engleskom jeziku.

Svi zainteresovani mogu iskoristiti promotivni period do 5. septembra i prijaviti se za ovaj kurs na portalu prekoveze.me, po cijeni od 150 eura, dok za prijave nakon tog datuma važi cijena od 180 eura.

Više informacija može se dobiti na broj 067 032 444 ili slanjem upita putem mejla na  [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *