U oktobru počinje rekonstrukcija hotela Maestral

Dodajte komentar

Rekonstrukcija hotela Maestral počinje prvog oktobra i trajaće do prvog juna. Rekonstrukcijom eneterijera hotela gosti će dobiti kvalitetniju uslugu a hotel realne šanse za pet zvjezdica, kaže direktorica ”Maestrala” Marija Martinović.

Hotel Maestrla uskoro bi mogao dobiti novi eneterijer. Naime, od prvog oktobra počinje njegova rekonstrukcija koja će trajati do prvog jula.

Završili smo radove u spa centru, dopunili  ponudu i fokusirani se na goste hotela. Od prvog oktrobra idemo sa kompletnom rekonstrukcijom: radimo i obnovu kazina, restorana i obnovu kompletnog smještajnog dijela“, kaže direktorica hotela Marija Martinović.

Dodaje da bi novim sadržajima”Maestral” mogao dobiti i pet zvjezdica.

Nije jednostavno. Nije riječ samo o zgradi već i o servisu koji je neophodno pružiti. Tu se moramo malo svi usavršavati… Postoje realne šanse za to“, kaže Martinovićeva.

U toku godine gostima će biti na raspolaganju dvadeset soba.

Sa minimalnim kapacitetom održaćemo rad. Imamo naša tržišta i italijansko tržište koje nam je jako bitno da ostanemo popunjeni tokom zimskog perioda. Od prvog juna bićemo u novom izdanju“, ističe Martinovićeva.

Rekonstrukcija će umnogome podići kvalitet usluge, što će doprinijeti  većem  prilivu  gostiju, navode iz uprave hotela.

Analitika

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *