Rusi kod Trebinja grade najveći outlet centar na Balkanu

Dodajte komentar
Trebinje

Skupština grada Trebinja donijela je odluku o prodaji oko 60.000 kvadratnim metara zemljišta u vlasništvu Grada na području Gomiljana. Zemljište, koje se prostire jugozapadno od ”Grada sunca”, biće prodato putem javne licitacije, a kako piše Radio Trebinje, odluka je donesena zbog interesa investitora da na ovom području gradi veliki trgovački centar.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević ranije je najavio da je investitor iz Rusije zainteresovan da na području Trebinja gradi outlet-centar, vrijedan 10 do 12 miliona KM, koji će biti i najveći ovakav trgovački objekt u ovom dijelu Balkana.

Najava izgradnje trgovačkog centra u Trebinju stigla je sedam dana nakon što je objavljeno da će Kuvajćani u Ilijašu graditi najveći outlet-centar u regionu.

Memorandum o razumijevanju koji podrazumijeva izgradnju Outlet centra na području Opštine Ilijaš na 57.000 metara kvadratnih prostora potpisali su načelnik Opštine Ilijaš Akif Fazlić i izvršni direktor firme MAKSAB d.o.o. Sarajevo Adulla Al-Haran.

Tada je objavljeno da se projekat odnosi na izgradnju Outlet centra u kojem će biti smješteno 97 trgovinskih objekata koji će nuditi mnoge svjetske brendove po veoma konkurentnim cijenama.

SEEbiz

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *