Porto Montenegro: Dvije godine uspješnog poslovanja

Dodajte komentar
Porto Montenegro

Ekskluzivni hotel Regent Porto Montenegro, sa pet zvjezdica, danas obilježava drugu godinu uspješnog poslovanja, tokom kojeg je nastavljeno sa realizacijom visokih standarda luksuznog hotelijerstva u Crnoj Gori, saopštili su iz te kompanije.

Sa ponosom rekapituliramo drugu godinu uspješnog poslovanja i zahvalni smo na brojnim nominacijama, nagradama i ostvarenim poslovnim rezultatima. Međutim, nama najvažniji su pozitivni komentari gostiju koji predstavljaju potvrdu našeg pozicioniranja kao jednog od vodećih luksuznih hotela u svijetu“, navodi se u saopštenju Regent Porto Montenegra.

Predstavnici kompanije kazali su da su posljednjih 12 mjeseci obilježili su rasprodati novogodišnji aranžmani, značajno bolja popunjenost kapaciteta u ljetnjim mjesecima u odnosu na prošlu godinu i preko 50 uspješno organizovanih poslovnih i događaja privatnog karaktera.

Gosti iz Crne Gore, zemalja regiona, ali i sa svih meridijana svijeta, sa puno pozitivnih komentara odnosili su se prema usluzi, osoblju, kao i vanpansionskim sadržajima i destinaciji uopšte”, kazali su iz hotela.

Hotel je, u protekle dvije godine, dobio 13 priznanja i šest nominacija, među kojima je i nagrada za najbolji novootvoreni hotel u Evropi – World Luxury Hotel Award u prošloj godini.

“Hotel se u januaru našao na stranicama američkog Robb Reporta, najavljujući uspješnu godinu poslovanja. Proteklu godinu su obilježili članci renomiranih medija iz Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Kine i Rusije, koji su izvještavali o hotelu, destinaciji, gastronomskom i wellness iskustvima na obali Jadrana”, rekli su predstavnici kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *