Novo u ponudi Lovćen osiguranja: Osiguranje automobilske asistencije

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje je svojim osiguranicima plasirao novu uslugu na tržištu Crne Gore “Osiguranje automobilske asistencije”, kao zaštitu od mogućih neprijatnosti pri korišćenju motornog vozila u zemlji i inostranstvu.

Polisom osiguranja automobilske asistencije uključene su raznovrsne asistentske usluge i pokriveni su troškovi njihovog izvođenja do sume osiguranja, bilo da se radi o manjem kvaru na automobilu, vuči ili prevozu vozila, problemu sa ključevima, spašavanju vozila, dostavi goriva, privremenom smještaju, prevozu osiguranika, dostavi rezervnih djelova, hotelskom smještaju osiguranika, angažovanju zamjenskog vozača u inostranstvu, novčanoj pozajmici u slučaju krađe novca ili dokumenata itd.

Osiguranici mogu da izaberu jedan od ponuđenih paketa automobilske asistencije: Start, Standard, Plus i Komfort i bezbrižno pođu na put. Razlike u paketima su u nivoima, obimu i materijalnim visinama pomoći, za slučajeve koji se dese u Crnoj Gori i na teritoriji Evrope.

Ukoliko nastane osigurani slučaj asistencije, osiguranik je dužan da pozove Centar za asistenciju i obavijesti ga o tome. U obavještenju mu mora dati svoje identifikacione podatke, podatke o osiguranom vozilu, broju polise i broju putnika, te navesti kratak opis problema i vrstu pomoći za kojom osiguranik ili putnici u vozilu imaju potrebu – navode iz Lovečen osiguranja.

Iz kompanije su dodali da se osiguranje može zaključiti samo za vozila registrovana na teritoriji Crne Gore i to, na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja, tehničkim centrima Lovćen auta i ostalim tehničkim centrima koji sarađuju sa Lovćen osiguranjem, kao i kod ovlašćenih zastupnika ovog Društva za osiguranje.

Više informacija o osiguranju automobilske asistencije klijenti mogu dobiti na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, kod ovlašćenih zastupnika prodaje i posredstvom sajta www.lo.co.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *