Zaposleni u SGBM donirali hranu samohranim majkama i očevima

Dodajte komentar

Zaposleni u Societe Generale banci Montenegro su se i ove godine priključili akciji Građanske Solidarnosti (Citizen Commitment Time) koja se tradicionalno obilježava u okviru Societe Generale Grupe širom svijeta.

Akcija tokom koje svi zaposleni u Societe Generale Grupi učestvuju u raznim humanitarnim i volonterskim aktivnostima prilika je da se solidarnost pokaže na djelu.

Zaposleni banke prikupili su više od pola tone hrane koja je distribuirana posredstvom organizacije Banka hrane u Crnoj Gori socijalno ugroženim porodicama samohranih majki i očeva.

Prethodnih godina, zaposleni u banci Societe Generale Montenegro takođe su prikupljali hranu i sredstva za higijenu koji su distribuirani porodicama oboljelih od multipleks skleroze, kao i hraniteljskim porodicama koje su prihvatile jedno ili više djece bez roditeljskog staranja.

– Osim prikupljanja hrane od strane zaposlenih, tokom akcije Građanske solidarnosti, banka je donirala i dio sredstava za nabavku zubnog rendgen aparata Domu zdravlja Kolašin, dok je prvoj mobilnoj biblioteci u Crnoj Gori INFOBUS donirala preko 70 naslova knjiga francuskih autora prevedenih na naš jezik – saopštili su iz SGBM.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *