Addiko banka Crna Gora (ex Hypo): Novi web sajt banke, novi izvrsni direktor

6 komentara

Bivsa Hypo Alpe-Adria, sada “Addiko banka”, pustila je u etar i novi izgled web sajta, na kome mozete pronaci sve informacije o radu i daljim planovima.

Adresa web sajta je www.addiko.me.

Na web sajtu Centralne banke Crne Gore, kao ni na sajtu Centralnog registra Privrednog suda, jos uvijek nije sprovedena izmjena naziva banke, ali zato je promijenjeno ime izvrsnog direktora za upravljanje rizicima.

ivana pantovic addiko bank hypo crna goraNova Izvrsna direktorica za poslove upravljanja rizicima i podršku poslovanju je Ivana Pantovic, koja je na tom mjestu naslijedila Zeljka Djukanovica, kao sto se vidi na sajtu www.cbcg.me.

Ivana Pantovic je bankarsku karijeru zapocela u Credit Agricole banci u Srbiji 2005.godine, a od 2010.godine je u Hypo Alpe-Adria grupaciji, gdje je bila zaduzena za upravljanje losim kreditnim plasmanima, dok je jedno vrijeme radila i kao savjetnik Uprave Hypo grupe za sektor rizika.

Glavni izvrsni direktor Addiko banke u Crnoj Gori ostaje Christoph Schon.

Mnogi su se pitali koje je znacenje novog imena banke, a na novom sajtu je objasnjeno da “ime nema doslovno značenje, vec je nastalo kroz kombinaciju engleske riječi ‘addition‘ (dodatak, zbrajanje), tj. najjednostavnije pozitivne matematičke radnje s engleskom riječju ‘community‘ (zajednica, zajednički, istovjetnost).

Ono sto je za klijente najbitnije jeste da prava i obaveze iz aktivnih ugovora ostaju nepromijenjeni. Promjena imena banke ni na koji način ne utiče na ugovorne obaveze, dok se takodje ni informacije o brojevima racuna nece mijenjati, kao ni IBAN i SWIFT banke.

Plan je da sve poslovnice i bankomati budu u cijelosti promijenjeni i brendirani novim imenom i logoom do kraja avgusta mjeseca.

Postavljen je i novi web sajt nekadasnje Hypo grupacije uz zvanicni domen www.addiko.com, koji je istog izgleda kao i sajtovi lokalnih podruznica.

Podijeli ovaj članak
6 Komentara
  • Steta sto novi vlasnici nisu stvarno napravili reformu rukovodeceg kadra, jer ovako dokazuju da su mozda samo vlasnici za nekog buduceg vlasnika a drzava Austrija se dalje najvise petlja u vezi svega oko ove lose banke, kako god da se zove.

  • Kakva ruzicasta reklama- dokazuje da je banka potpuno izgubila kontakt sa stvarnoscu i losim cinjenjima direktora. Close up-ovi koji trebaju da izigravaju Zivkove kadrove je dobra zamisao, ali ne moze ostaviti utisak da je u pitanju ozbiljnost. Tekst je posebno netacan jer ako su sada naucili da je 2+2=4 onda priznaju da su do sada tih 4 uzimali od klijenata a onaj folirantski trougao je taman dokaz kontinuiteta.

    Jedina pozitivna definicija ukupne reklame – konacno glumci koji nisu Bane Popovic, jer je vise stvarno previse pateticne tradicionalnosti koja taman nista ne govori kao ova hinjena kompetentnost oko obracuna kamata poslaganih u pjesmicu bez ritma i rime u ovoj reklami.

    Ribrendiranje je slozen ozbiljan proces, a ova reklama nije nista drugo do PR spin da se u losem pokusaju zaboravi proslost, kao da je to uopste moguce kada banka ima zadatak da primijeni zakon u punom kapacitetu.

  • Ako je iko izgubio dodir sa realnoscu, onda si definitivno ti. Toliko malicioznih, zvjestscenih, perfidnih i laznih izjava protiv svakog buvseg poslodavca. Nego frka a Hypo te poslao doma a od tada nidje ne zabadas olovku pa se ta frustriranost gomila? Eee Mila ne kidaj ruku koja te hranila. A vec si to uradila x puta do sad.

    • Текст је Миле садржајан,јасан,искрен.Напад је непотребан а и давање атрибута из ниских побуда је прост.И Зарије Милић ми једном написа да сам малициозна,сјетих се истог атрибута и посјети ме на избор ријечи по шеми.Одакле Црногорцу атрибут малициозан,нити је српски нити од мушкарца упућен жени примјеран.Шта би рекао Његош?

    • Текст је Миле садржајан,јасан,искрен.Напад је непотребан а и давање атрибута из ниских побуда је прост.И Зарије Милић ми једном написа да сам малициозна,сјетих се истог атрибута и посјети ме на избор ријечи по шеми.Одакле Црногорцу атрибут малициозан,нити је српски,нити од мушкарца упућен жени примјеран.Шта би рекао Његош?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *