Lutrija dijeli dividendu

Dodajte komentar

Dobit iz prošle godine od 34.316 eura Lutrija Crne Gore podijeliće akcionarima kroz dividendu odlučeno je juče na redovnoj Skupštini akcionara.

Skupština je jednoglasno usvojila izvještaj o poslovanju i o reviziji finansijskih iskaza za 2015. u kojem je nezavisni revizor konstatovao da finansijski iskazi prikazuju istinito i objektivno po svim materijalno značajnim pitanjima, finansijski položaj društva na kraju prošle godine, kao i rezultate njegovog obavljanja djelatnosti i poslovanja, kao i tokove gotovine za godinu koja se završava na taj dan, u skladu sa međunarodnim računovodstvenim standardima i računovodstvenim propisima Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je, bez obzira na sve opstrukcije i ometanja u obavljanju djelatnosti i poslovanja kroz višegodišnju kontinuiranu hajku koja je u pojedinim trenucima dostizala nivo terora, Lutrija u kontinuitetu na Bijeloj listi poreskih obveznika kod kojih je uočen najveći stepen fiskalne discipline.

Izabran je odbor direktora u kojem su Sava Grbović, dosadašnji predsjednik i većinski vlasnik Lutrije, Branislav Radulović, bivši predsjednik Upravnog suda i dr Zoran Todorović, ovlašćeni licencirani revizor i procjenjivač.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *