Sjutra otvaranje novog hotela “Park”

1 komentar

Izgrađen u rekordnom roku, za nepunu godinu, hotel „Park“ u Bijeloj biće svečano otvoren 30. juna, u četvrtak, a na cereomijalu otvaranja će govoriti premijer Milo Đukanović i vlasnik kompanije „Carine“, Čedo Popović.

Na mjestu starog hotela u jedinstvenom parku, od oktobra prošle godine nikao je novi „Park“, na površini od oko 22 hiljade kvadrata.

Na recepciji hotela, koji će imati 225 soba i 4 plus zvjezdice, ugostiće početkom jula i prve goste iz Njemačke. Aranžmani su prodati još prije par mjeseci i slobodnih kreveta jedva da će biti.

Brojne ekipe i podizvođači užurbano još „glancaju“ zdanje i njegovu okolinu i gotovo da je i nevjerovatno da će sve biti spremno za tri dana.

Inače, iako je prvobitno bilo planirano ulaganje od 6,5 miliona eura ono je, kako nam je ranije rekao Popović, i više nego udvostručeno.

Radio Jadran

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • cedo popovic…nekad veliki srbin iz kuča…pa veliki prijatelj i saradnik bega mugoše…sad mu milo hotel otvara od para koje je zaradio malverzacijama sa begom, koje, uzgred, niko vise ne pominje…taj čedo-ta gromada od čovjeka u svakom smisli riječo-negativnom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *