Izabrani novi članovi UO Američke privredne komore

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham) je na godišnjoj sjednici Generalne skupštine predstavila rezultate rada u proteklih godinu, a glasanjem predstavnika kompanija članica izabrana su dva člana Upravnog odbora ove organizacije.

Novoizobrani članovi Upravnog odbora su Christoph Schön (Hypo Alpe Adria Bank) i Slobodan Janićijević (Coca Cola Hellenic Bottling Company).

Dnevni red Skupštine je, pored izbora novih članova Upravnog odbora, obuhvatio i usvajanje izmjena Statuta AmCham Montenegro, usvajanje finansijskih izvještaja za 2015. godinu, kao i prezentaciju trenutnog stanja AmCham Montenegro.

Predsjednica Upravnog odbora Američke privredne komore, Katarina Bulatović, istakla je zadovoljstvo rezultatima koje je AmCham Montenegro ostvarila tokom prethodne godine na planu zastupanja interesa članova prema Vladi Crne Gore, aktivnostima umrežavanja, kao i korporativne društvene odgovornosti.

Konstantno širenje naše mreže, koja sada broji 77 članova, pokazatelj je da smo na dobrom putu i da je AmCham prepoznata kao snažan glas poslovne zajednice u Crnoj Gori.”, kazala je Bulatović.

AmCham je poslovna asocijacija, koja u ovom trenutku okuplja 77 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija u Crnoj Gori. Komora je osnovana 2008. godine, sa ciljem da doprinese unapređenju poslovnog ambijenta, u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *