Dok ste na putovanju, UNIQA brine o sigurnosti Vašeg doma

Dodajte komentar

Za sve koji se pripremaju za putovanja, UNIQA osiguranje je obezbijedila niz povoljnosti uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Sve što je potrebno za putovanje bez briga, jeste UNIQA polisa do koje možete doći jednostavno i brzo uz UNIQA webshop (https://webshop.uniqa.me/prod/).

Kako bi uživanje u ljetnjem odmoru bilo potpunije, osim popusta na polisu u iznosu od 10%, u naredna tri mjeseca, UNIQA daje gratis osiguranje kuće ili stana od požara za vrijeme dok ste vi na putovanju.

UNIQA osiguranje kroz program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže u prevazilaženju neprijatnosti ili zdravstvenih tegoba koje se na putovanju mogu dogoditi. Ukoliko se dogodi bolest ili nesrećan slučaj, potrebno je samo pozvati Centar za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Operateri Centra za pomoć će vas uputiti u provjerene zdravstvene ustanove, članice naše međunarodne mreže“, saopštili su iz UNIQA osigiranja.

U slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000€ (liječenje, tretman, operacije, ljekovi…). Pored medicinskih usluga, UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i da obezbijedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata.

Dok su na putovanju, naši klijenti ne treba da brinu ni o sigurnosti njihovog doma jer uz polisu putnog osiguranja, kupljenu preko web shop-a, dobijaju gratis osiguranje od požara kao i vaučer sa 20% popusta na kupovinu polise osiguranja kuće ili stana sa ostalim pokrićima (izliv vode iz instalacija, provalne krađe, razbojništva, lom stakala…)” – kazali su iz UNIQA osiguranja.

UNIQA osiguranje je nedavno pokrenula i novu prodajnu kampanju za osiguranje domaćinstva – “Misli
svuda je lijepo, kod kuće je najljepše”.

Do 31.jula, do kada i traje prodajna kampanja, uz UNIQA polisu osiguranja kuće ili stana, možete
ostvariti i:

– besplatnu Broom Quality Cleaners pomoć u kući (usluge čićenja, vešeraja, dubinskog
usisavanja…)
– vaučer od 25 EUR za kupovinu kod Haus majstora
– do 20% popusta na robe i usluge kod oba partnera.

Više o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na www.uniqa.me ili u nekoj od UNIQA poslovnica u Crnoj Gori. Kako biste uputili zahtjev za ponudu ili zakazali sastanak sa agentom u nekoj od poslovnica, možete pozvati UNIQA kontakt centar: +382 20 444 700 ili poslati e-mail na [email protected] .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *